Are THC Drinks Legal in Connecticut?
The ShipSips TeamLast verified October 16, 2026 against the official sources listed at the end of this page. General information, not legal advice.
Connecticut THC drink laws at a glance
| Status | Licensed cannabis channel only[1][5][7] |
|---|---|
| THC limit per serving | No separate cap; set per container[1][5][7] |
| THC limit per container | 5 mg (package stores) / 10 mg (cannabis retailers)[1][5][7] |
| Minimum age | 21, with ID check[1] |
| Where it’s sold | Licensed cannabis retailers; endorsed package stores[1][5][7] |
| Online sales and shipping (state rule) | Banned[1][5] |
| Ships from ShipSips | See where we ship |
| Last verified | October 16, 2026 |
Short answer
Only in stores, in person. Connecticut allows THC drinks as “infused beverages”: up to 10 mg total THC per container at licensed cannabis retailers, or up to 5 mg at package stores with a THC-beverage endorsement. Selling them by mail, phone or online is banned.[1][5][7]
Connecticut allows hemp THC drinks only as 'infused beverages' sold in person by DCP-licensed cannabis retailers (up to 10 mg total THC per container) or by package stores with a THC-beverage endorsement and licensed infused-beverage manufacturers on their premises (up to 5 mg per container), under limits in force since Oct 1, 2026. Retail sale of infused beverages by mail, phone, or other electronic means is banned. Other hemp products over 5 mg THC per container are 'high-THC hemp products', classified as cannabis and sold only by licensed cannabis establishments.[1][5][7]
Delta-9 THC drinks in Connecticut: what’s allowed
- Limit per serving: No separate per-serving cap found for infused beverages; the cap is per container. For other hemp products, the high-THC threshold (cannabis-only above it) is more than 1 mg per serving with up to 5 mg per container (Conn. Gen. Stat. §21a-240(63) as amended by PA 24-76).[1][5][7]
- Limit per container or package: Infused beverages (since 2026-10-01, PA 26-8 §§93-95): at most 5 mg total THC per container when sold at a package store or on an infused-beverage manufacturer's premises; at most 10 mg per container when sold at a dispensary facility, hybrid retailer, or retailer (±10% lab variance allowed). Container at least 12 fl oz; packages of no more than 12 containers. From 2024-10-01 to 2026-09-30 the cap was 3 mg per container and 4-packs. Drinks above these caps are not 'infused beverages' and would fall under the high-THC hemp product / cannabis rules.[1][5][7]
- How THC is counted: total THC[1][5][7]
- Delta-8, THCA and other cannabinoids: 'THC' includes delta-7, delta-8, delta-9, and delta-10 THC regardless of source, and 'total THC' adds THCA × 0.877 (§21a-240, quoted in the DCP Jan 20, 2026 notice). High-THC hemp products and synthetic cannabinoids are classified as cannabis and may be sold only by licensed cannabis establishments (DCP). Infused beverages may not contain psychotropic additives or caffeine other than what occurs naturally in chocolate, coffee, or tea (PA 26-8 §94). Since 2026-01-01, CT manufacturers with a high-THC beverage endorsement may make drinks over 3 mg for sale exclusively outside Connecticut (PA 25-166 §38).[9][11]
Age and purchase rules in Connecticut
- Minimum age: 21 (Conn. Gen. Stat. §21a-425b(b); seller must verify age with government-issued ID)[1]
- Where it can be sold: In person at DCP-licensed dispensary facilities, hybrid retailers, and adult-use retailers, or at package stores holding a THC-infused beverage endorsement (§21a-425b(a)(1)). Since 2026-10-01 also on the premises of licensed infused-beverage manufacturers, for off-site consumption (DCP 2026 legislative-update notice). High-THC hemp products and synthetic cannabinoids: licensed cannabis establishments only.[1][5][7]
- Seller licenses: Retail sellers must be DCP cannabis licensees or package-store permittees with the $500/yr THC-infused beverage endorsement. Package stores may purchase only from liquor or beer wholesalers or licensed infused-beverage wholesalers. Making infused beverages intended for sale in Connecticut requires a DCP infused beverage manufacturer license ($5,000/yr) or DCP approval as a cannabis licensee. Manufacturers may sell in-state only to cannabis retailers or wholesaler permittees. No license exists for out-of-state online retailers selling direct to consumers.[1][5][7]
- Online sales, shipping and delivery: Banned for infused beverages: no infused beverage may be sold at retail to an individual in Connecticut 'by way of any indirect means, including... mail or any telephonic or other electronic means' (§21a-425b(a)(2), restated by PA 26-8 §95). High-THC hemp products count as cannabis. DCP's Jan 20, 2026 notice says out-of-state products meeting Connecticut's cannabis definition may be received only by a cannabis establishment.[1][5]
How the federal hemp rule affects Connecticut
Federal law is a separate layer on top of Connecticut law. A federal law signed November 12, 2025 rewrites the federal definition of hemp so that finished products may contain no more than 0.4 milligrams of total THC per container. A second law signed September 2, 2026 delays most of that change until December 11, 2026; until then it applies only to products made with cannabinoids the cannabis plant can’t produce naturally. Follow the dates on our federal hemp rule tracker.[F1][F2]
Pending bills and local rules in Connecticut
- Local rules: None found. Municipal cannabis zoning ordinances were not reviewed.
Does ShipSips ship to Connecticut?
This page is information only. See where we ship for our current shipping list; checkout checks every address against it.
Connecticut THC drink FAQ
Is delta-9 THC legal in Connecticut?
Only in stores, in person. Connecticut allows THC drinks as “infused beverages”: up to 10 mg total THC per container at licensed cannabis retailers, or up to 5 mg at package stores with a THC-beverage endorsement. Selling them by mail, phone or online is banned.
Does Connecticut law allow online sales or shipping of THC drinks?
Banned for infused beverages: no infused beverage may be sold at retail to an individual in Connecticut 'by way of any indirect means, including... mail or any telephonic or other electronic means' (§21a-425b(a)(2), restated by PA 26-8 §95). High-THC hemp products count as cannabis. DCP's Jan 20, 2026 notice says out-of-state products meeting Connecticut's cannabis definition may be received only by a cannabis establishment.
What is the THC limit for drinks in Connecticut?
Per serving: No separate per-serving cap found for infused beverages; the cap is per container. For other hemp products, the high-THC threshold (cannabis-only above it) is more than 1 mg per serving with up to 5 mg per container (Conn. Gen. Stat. §21a-240(63) as amended by PA 24-76). Per container or package: Infused beverages (since 2026-10-01, PA 26-8 §§93-95): at most 5 mg total THC per container when sold at a package store or on an infused-beverage manufacturer's premises; at most 10 mg per container when sold at a dispensary facility, hybrid retailer, or retailer (±10% lab variance allowed). Container at least 12 fl oz; packages of no more than 12 containers. From 2024-10-01 to 2026-09-30 the cap was 3 mg per container and 4-packs. Drinks above these caps are not 'infused beverages' and would fall under the high-THC hemp product / cannabis rules.
What is the minimum age for THC drinks in Connecticut?
21 (Conn. Gen. Stat. §21a-425b(b); seller must verify age with government-issued ID)
What changes for Connecticut with the federal hemp rule?
The federal cap of 0.4 milligrams of total THC per container is scheduled to apply to most hemp products from December 11, 2026, on top of Connecticut law. See the federal hemp rule tracker for the latest dates.
What changed and when
- July 1, 2024: Ban on retail sale of infused beverages by mail, phone, or electronic means takes effect (PA 24-76 §28, now §21a-425b(a)(2))[3]
- October 1, 2024: Infused-beverage regime in force (3 mg per container, package store / cannabis retailer only, 12 oz minimum); high-THC hemp product threshold becomes >1 mg per serving with up to 5 mg per container[3]
- January 1, 2025: Moderate-THC hemp product vendor registration required (0.5-5 mg per container, non-beverage products)[2]
- January 1, 2026: High-THC beverage endorsement: CT manufacturers may make >3 mg beverages for sale exclusively outside Connecticut (PA 25-166 §38)[4]
- May 20, 2026: Governor signs PA 26-8 (HB 5350), An Act Concerning Cannabis, Hemp and Infused Beverage Regulation[6]
- October 1, 2026: Infused-beverage caps rise to 5 mg (package stores / manufacturer premises) and 10 mg (cannabis retailers) per container; packs of up to 12; ASTM D8441 symbol required[7]
What we couldn’t confirm
- Whether a 2026 law also changed Connecticut's separate “high-THC beverage” definition to match the new 5 mg and 10 mg caps.
- Whether licensed cannabis delivery services may deliver infused beverages to homes.
THC drink laws in states near Connecticut
- New York THC drink laws
- Massachusetts THC drink laws
- Rhode Island THC drink laws
- All state THC drink laws
Sources
Official sources first. Each was checked on the date shown.
- Conn. Gen. Stat. ch. 420i (Infused Beverages), §§21a-425 to 21a-425d (2025 revision) (official; checked October 16, 2026)
- Conn. Gen. Stat. ch. 420j (Moderate-THC Hemp Products) (official; checked October 16, 2026)
- Public Act 24-76 (HB 5150), An Act Concerning Cannabis and Hemp Regulation (official; checked October 16, 2026)
- Public Act 25-166 (HB 7181) (official; checked October 16, 2026)
- Public Act 26-8 (HB 5350), An Act Concerning Cannabis, Hemp and Infused Beverage Regulation (official; checked October 16, 2026)
- Governor's Bill Notification 2026-9 (May 22, 2026) (official; checked October 16, 2026)
- DCP Cannabis Control Division notice: 2026 legislative updates effective October 1, 2026 (official; checked October 16, 2026)
- DCP notice: 2025 legislative updates (PA 25-166) (official; checked October 16, 2026)
- DCP notice: Importation of Out-of-State Hemp and Cannabis Products (Jan 20, 2026) (official; checked October 16, 2026)
- DCP knowledge base: What is considered a high-THC hemp product (Mar 25, 2026) (official; checked October 16, 2026)
- DCP knowledge base: Can I sell products with less THC than a moderate- or high-THC hemp product? (official; checked October 16, 2026)
- DCP knowledge base: Who can sell THC-infused beverages? (Oct 8, 2026) (official; checked October 16, 2026)
- Shipman & Goodwin, Market-Moving Changes for CT Cannabis Ahead (2026) (secondary, for context only; checked October 16, 2026)
- Shipman & Goodwin, 2025 Cannabis Amendments (secondary, for context only; checked October 16, 2026)
- [F1] Public Law 119-37, div. B, sec. 781 (Nov. 12, 2025): new federal hemp definition, 0.4 mg total THC per container (official; checked October 16, 2026)
- [F2] Public Law 119-103, sec. 2019 (Sept. 2, 2026): delays most of sec. 781 until Dec. 11, 2026 (official; checked October 16, 2026)
General information, not legal advice. Hemp laws change often; check the official sources above and your local rules. ShipSips sells only to adults 21 and over.